Skip Navigation LinksDean's-Message

Dekan'ın Mesajı

Siz değerli öğrencilerimiz, diş hekimliği fakültesine hoşgeldiniz.  Sizler de Diş Hekimliği Fakültesi’nde takımın bir parçası olarak  -öğrenciler, fakülte, personel-  buradasınız.

1 Temmuz 2018 ' dan başlayarak Fakülte Dekanı olarak atanmaktan onur duydum. Bu benim için büyük bir ayrıcalık ve ben fakültemize liderlik edebilmekten memnunum.

Özel bir yıl bizleri bekliyor.  Gelecek yıl, sadece fakültemiz ile birlikte yapacağımız projeler değil Doğu Akdeniz Üniversitesi 'nin 40 yıldönümü de olacaktır. Bu önemli taşların denk  gelmesi hem fakülteler hem de üniversitenin başarılarını kutlamak için birçok fırsatı bize sağlamaktadır. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kuzey Kıbrıs 'ta ilk ve en büyük Devlet Üniversitesi olmakla birlikte dünya çapında nitelikli olan Times Higher Education listesinde de yer almaktadır.

Önümüzdeki yıl için planım, klinik açılışını yapmakla birlikte buna ek olarak  kapsamlı erişim programı hayata geçirmektir.

Sizi korumak ve kaliteli eğitim sağlamakla birlikte misyonumuzu genişletmek için sizlerle birlikte çalışmak, araştırma yapmak ve toplumlarımıza hizmet vermek  için sabırsızlanıyoruz.

Dr. Aydın Karakuzu